13 Ekim 2014 Pazartesi

İyi ki doğdun Duru kız

Arkadaşlarım arasında en sevgi dolu olanı, en kızılı, en güleryüzlüsü ve en büyüğü olan Duru artık 6 yaşında.


Cumartesi günü sabahta annem ile beraber alışverişe çıkarak Duru'ya güzel bir hediye almanın derdine düştük. Duru bu aralar Forzen Elsa hayranı olduğundan ilk amaç o temaya uygun bir hediye bulmaktı. Ve şansımıza o gün gelen Elsa kostümünü bulmanın heyecanı ile annem hemen telefona sarıldı Duru'nun annesini arayarak alalım mı yoksa var mı diye ama şansımıza zaten Duru çoktan kostümünü almış ve akşamüzeri doğumgününde giyecekmiş.

Sonrasında hediye aramamızı başka bir hediye ile tamamladık ve sonradan aldığımız bilgiye göre Duru hediyemizi çok beğenmiş. Güzel günlerde oynasın dedik :)

Hediyemiz ile eve gittikten sonra parmaklığı çıkmış olan yatağımda bir türlü öğlen uykumu uyumadığımdan akşamüzeri tam doğumgününe gidecekken koltukta uyuyakaldım.


Annem ve babam en azından 1 saat uyumam, biraz dinlenmem için izin verdiler uyumama. Sonrasında doğumgününe çıkmak için çıktık koşturup gittik.

Doğumgünü biz gittiğimizde çoktan başlamıştı ancak pasta kısmını yakalamıştık.




Pastayı mideme indirdikten sonra balonlar ile dışarıda koşturan abilerin peşine takılıp bende koşturup koşturup durdum bütün akşam boyunca.


Tekrar iyi ki doğmuşsun Duru. Güzel, mutlu, sağlıklı ve bol bol beraber oynayacağımız bir yaş olsun.




0 yorum:

Yorum Gönder