11 Temmuz 2014 Cuma

Göztepe Parkı'nda eğlence

Bayram tatilinden önce havalar sıcak olduğundan annem ve arkadaşım Irmağın annesi Şebnem (www.manyakanne.com) plan yapmışlar. İş çıkışı annem beni acele ile evden aldı ve taksiye atladığımız gibi kendimi Göztepe parkında bulduk.


Saat başlarında başlayan su gösterisi için sonrasında hem ısınmaya hem de parkta biraz oyun oynamaya vakit kalması için en uygunu 6'da olandı. Biz Göztepe parkına vardığımızda su gösterisi daha yeni başlamıştı hemen bende üzerimdeki tshirtümü bile çıkarmadan attım kendimi ortaya.



Irmağın annesi Şebnem'de bizi görünce onunda çocuk olası geldi herhalde o da koştu geldi yanımıza...



Sanırım üzerindeki tshirt biraz ıslandığında olsa gerek ben biraz üşümeye başladım o yüzden annem üzerindekileri çıkardı ve bende rahat rahat Irmak ile beraber oradan oraya koşturp durdum.





Su gösterisi bittiğinde tabiki şaşırdık ve bitmesini hiç istemedik ama annemler hemencecik üstümüzü değiştirip park ile kandırdılar. Yoksa çok fena olay çıkartabilirdik.



Parkta Irmak bana önce Trambolinde zıplamayı öğretti. Tabiki onun kadar başarılı değilim ama benimde bir tarzım var kabul edin.



Hazır gelmişken ve parklar konusunda yanımda bir profesyonel varken biraz da tırmanış çalıştık.


Parktan sonra Irmakların yeni evine gittik. Babalarda geldikten sonra pizza siparişimizi verdik ve bol oyuncaklı, bol hareketli, danslı bir akşamdan sonra evimize döndük.

Yeni evinizde güzel günlerde oturun Irmak ve ailesi. Sizi seviyoruz.

Anne notu; Göztepe parkı su gösterisi saat başlarında yapılan ve yaklaşık 20-25 dakika süren bir gösteridir. Çocukların hepsi mayoları ile bu gösterinin başlamasını bekler ve zamanı geldiğinde müzik eşliğinde ortalık tam bir festival alanına döner. Borga ilk olarak geçen sene gitmişti daha yeni yeni yürümesine rağmen çok güzel idare edebilmişti kendini, bu sene ise çok daha rahattı. Çocuğunuzu götürecekseniz ayağına kaymayan ve suya girmeye uygun ayakkabı giydirmeyi unutmayın!







0 yorum:

Yorum Gönder